“Ловци на духове”:

Difficulty
8-30
Players
120
Minutes

История на играта и мисия

 

Помощ!!!

Спешно се нуждаем от професионален екип от ловци на духове! София е пълна с призраци това е тотална катастрофа! Без да губите време, Вие бързо обличате костюма си, грабвате куфара с оръжия, обаждате се на екипа си и сядате зад волана на призрачния автомобил. Вече много добре знаете какво се случва – то е едно и също всяка година на Хелоуин… Имате само няколко часа, за да хванете всички призраци, да изтриете всяка следа за тяхното съществуване и да възстановите паметта на всички граждани на София. Никой не трябва да помни нищо, в противен случай рискувате масова паника! Екипът е готов да атакува, оръжията са заредени и ловът започва! Ще успеете ли отново да спасите човечеството или това ще бъде последното ви приключение?”

 

Важни особености

Играта се провежда на голяма площ, приблизително 150 кв.м. Всеки екип разполага със собствена станция, както и с достъп до други помещения след решаване на част от загадките. Играта включва и присъствието аниматори. Играчите влизат в ролята на професионални ловци на духове и се състезават, за да хванат 7-те вида призраци, които подлудяват града: Вонящият инициатор, Вкусовият вандал, Измамникът, Крадецът на късмет, Нощният терорист, Халюцинаторът и Манипулаторът на умения. Но мисията няма да е лесна… Всичките 7 призрака се крият в една и съща сграда, но всеки от тях е коварен и е готов да Ви обърка и предизвика. За да спечели, всеки отбор ще трябва да намери всичките 7 призрака, да ги неутрализира и след това да подготви устройството за улавяне!

 

Основни характеристики:

  • Брой играчи: 8-30 ловци
  • Времетраене: 90-120 минути
  • Възрастово ограничение: 10+
  • Ниво на трудност: 3/5
  • Ниво на активност: средно
  • Цена: 65 лв./човек

 

Почерпки и времетраене:

Ако желаете към празничния Ви ден да има и почерпка тя може да се проведе само преди или след играта. Играта не може да бъде прекъсвана, за да се сервира храна. Храна и напитки не са разрешени в пространството за игра.
Продължителността на храненето е фиксирана и не може да бъде превишавана, за да се гарантира спазването на дневните интервали. При желание от Ваша страна предлагаме и кетъринг при запитване!

 

Информация за резервация:

Нашата цел е да ви предложим красиво и уникално преживяване, при оптимални организационни условия, безопасност и чистота, поради което горепосочената информация е договор и се счита за приета в момента в който резервирате своя слот. Очакваме Ви!

Резервирай сега!

Booking Form

юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4