“Сълзи и скръб”:

Difficulty
6-12
Players
120
Minutes

История на играта и мисия

В старомодния град Касъл Комб се случва трагедия, когато сър Рупърт Грейвс, известен бизнесмен, умира преждевременно в нощта на честването на 60-ия си рожден ден. Подозрителните обстоятелства около смъртта му и слуховете за лична вендета сочат към нечестна игра. Каква ли е причината? Може би колосалното му богатство? Или пък желанието за отмъщение? Възможно е и всичко да е просто трагичен инцидент? Разчитаме на Вас да откриете убиеца в тази завладяваща игра с мистериозно убийство – “Сълзи и скръб”!

 

Важни особености

Играта съчетава тръпката от една ескейп стая с логическеските разсъждения и дедукцията. Вие ще се започнете разследване из имението на сър Рупърт, събирайки доказателства и улики, за да разрешите мистерията. С ръководството на аниматор, Вие ще преминете през три етапа на игра: събиране на информация от полицията на Касъл Комб, разследване на заподозрени лица и мотиви и накрая – разкриване на убиеца.

 

Основни характеристики:

  • Брой играчи: 6-12 детективи
  • Времетраене: 90-120 минути
  • Възрастово ограничение: 10+
  • Ниво на трудност: 3/5
  • Ниво на активност: средно
  • Цена: 65 лв./човек

 

Почерпки и времетраене:

Ако желаете към празничния Ви ден да има и почерпка тя може да се проведе само преди или след играта. Играта не може да бъде прекъсвана, за да се сервира храна. Храна и напитки не са разрешени в пространството за игра.
Продължителността на храненето е фиксирана и не може да бъде превишавана, за да се гарантира спазването на дневните интервали.. При желание от Ваша страна предлагаме и кетъринг при запитване!

 

Информация за резервация:

Нашата цел е да ви предложим красиво и уникално преживяване, при оптимални организационни условия, безопасност и чистота, поради което горепосочената информация е договор и се счита за приета в момента в който резервирате своя слот. Очакваме Ви!

Резервирай сега!

Booking Form

юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4