“Обирът”:

Difficulty
10-30
Players
90
Minutes

История на играта и мисия

Париж, 18 януари 2010 г. Музеят “Le Tresor” е домакин на няколко известни изложби, включително невероятно ценната колекция от наскоро откритите бижута на Романоф. С помощта на Олег Иванов, един от най-скандалните съвременни крадци, Вие планирате да откраднете колекцията.Неочакваният арест на Олег Ви поставя в неудобна ситуация. Сега всичко зависи от Вас и Вашия екип. Единствено трябва да изпълните плана и да извършите големия обир, преди изложбата да приключи и колекцията да бъде преместена обратно в Русия. Лесна работа, нали? Времето не е на Ваша страна. Ще успеете ли или ще станете съкилийници на Олег?

 

Важни особености

Обирът е състезателна игра, която предизвиква играчите да планират и изпълнят смел обир на музей. С ръководството на аниматор, отборите се състезават един срещу друг, за да надхитрят мерките за сигурност, да решат пъзели и да откраднат безценните бижута на Романоф. Всеки отбор има своя собствена станция с интерактивен таблет и набор от игрови елементи. Играта обещава потапящо и вълнуващо преживяване за всички участници.

 

Основни характеристики:

  • Брой играчи: 10-30 престъпници
  • Времетраене: 90 минути
  • Възрастово ограничение: 10+
  • Ниво на трудност: 3/5
  • Ниво на активност: ниско
  • Цена: 45 лв./човек

 

Почерпки и времетраене:

Ако желаете към празничния Ви ден да има и почерпка тя може да се проведе само преди или след играта. Играта не може да бъде прекъсвана, за да се сервира храна.Храна и напитки не са разрешени в пространството за игра.
Продължителността на храненето е фиксирана и не може да бъде превишавана, за да се гарантира спазването на дневните интервали.. При желание от Ваша страна предлагаме и кетъринг при запитване!

 

Информация за резервация:

Готови ли сте да се впуснете в обира? Съберете екипа си и резервирайте тиймбилдинг играта сега! Независимо дали става въпрос за празник или корпоративно събитие, “Обирът” обещава да донесе вълнение На вашата група. Резервирайте своето приключение днес!
Нашата цел е да ви предложим красиво и уникално преживяване, при оптимални организационни условия, безопасност и чистота, поради което горепосочената информация е договор и се счита за приета в момента в който резервирате своя слот. Очакваме Ви!

Резервирай сега!

Booking Form

юли 2024
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4