Отборни игри за тържества в София

Добре дошли във Funky Monkeys, където празненствата оживяват чрез вълнуващи отборни игри! Независимо дали планирате рожден ден, корпоративно тиймбилдинг събитие или някакъв специален повод в София, нашите потапящи преживявания са предназначени да съберат приятели, семейство и колеги заедно за едно незабравимо приключение. Предлагаме и кетъринг за вашето празненство при запитване!

Празнувайте с отборни игри

ghost-hunters

Ловци на духове: Залови призраците и спаси света

Влезте в свръхестественото царство с нашата игра тема “Ловци на духове”! В нощта на Вси Светии духовете прииждат от всеки ъгъл. Съберете своя екип от паранормални изследователи и се подгответе да се изправите срещу призрачни предизвикателства и мистериозни пъзели, за да спасите града от неземни заплахи. Това е празник на смелостта, работата в екип и забавлението!
Трудност
8-30
Играчи
120
Времетраене

Мистериозно парти с убийство: Сълзи и скръб

Призовете детектива във Вас в играта “Сълзи и скръб”! Потопен в свят на интриги и напрежение, вашият екип трябва да разгадае улики и да решава загадки, за да хване виновника, преди да е станало твърде късно. Това е перфектното празненство както за детективите, така и за търсачите на силни усещания!
Difficulty
6-12
Players
120
Minutes
mystery-murder
the-heist

Грабеж: Планирайте обира на живота си

Впуснете се във вълнуващо отборно приключение с нашето предизвикателство ”Обирът”! Съберете екипа си от ръководители и стратези, за да планирате и изпълните щателно обира. От разбиване на сейфове до надхитряне на системи за сигурност, всеки стратегически ход има значение, докато се състезавате с часовника, за да извършите перфектното престъпление. Това заредено с адреналин преживяване се играе на интерактивни таблети и обещава голямо забавление!

Трудност
10-30
Играчи
90
Времетраене

Празнувайте със стил във Funky Monkeys

Мисията на Funky Monkeys е създаването на запомнящи се тържества за всеки повод в град София. Нашите отборни игри са предназначени да насърчават комуникацията, сътрудничеството и смеха, което ги прави идеални за рождени дни, тиймбилдинг събития или просто забавна вечер с приятели. Ако имате въпроси може да разгледате най-често задаваните въпроси, но ако все още не намирате отговор не се колебайте да се свържете с нас! Резервирайте приключението си сега и направете следващия си празник незабравим!