Funky Monkeys – Escape Hub

Потопете се в едно високотехнологично приключение

Добре дошли във Funky Monkeys! Ако се чудите коя е най-подходящата ескейп стая за Вас, тук ще улесним избора. Потопете се в историята на нашите високотехнологични ескейп стаи в София, България. Независимо дали сте опитен майстор на пъзели или не, нашите потапящи преживявания обещават тръпка, работа в екип и незабравими спомени.

Нашите стаи

“Бунт”

2-6
75
бул. „Цариградско шосе“ 135Д, 7-ми 11-ти километър, 1784 гр. София

Няколко световни войни унищожиха земното кълбо и останаха само няколко световни правителства. Хората са потиснати и уплашени. Без права. Просто правила.

И бунтът гори навсякъде. През тези бурни времена древен орден се издигна на власт, контролирайки тайно всички правителства. Името им – SEMPER SERVUS – казва всичко. Те имат пълна власт над целия свят и никой не може да направи нищо по въпроса. Защото никой не знае кои са всъщност…

Присъединете се към бунта на Северната ос в ескейп стая

„Кубът и Телепортът“

2-4
50
бул. „Цариградско шосе“ 135Д, 7-ми 11-ти километър, 1784 гр. София

Посетете стаите за бягство на ER Champ в Funky Monkeys Escape Hub, където вашите умения ще бъдат подложени на изпитание в две вълнуващи стаи, играни заедно: Кубът и Телепортът. За само 100 лева на игра, независимо от броя на играчите, можете да се впуснете в това вълнуващо приключение.

Ескейп рум Кубът и Телепортът: Решете пъзелите и загадките, за да се измъкнете от двете escape стаи и да се класирате за Шампионата! Escape Room The Cube and The Teleportation Machine: Solve the puzzles and riddles to escape both rooms and qualify for the Championship!

“Обирът”

4-20
60
бул. „Цариградско шосе“ 135Д, 7-ми 11-ти километър, 1784 гр. София

Впуснете се във вълнуващо отборно приключение с нашето предизвикателство ”Обирът”! Съберете екипа си от ръководители и стратези, за да планирате и изпълните щателно обира. От разбиване на сейфове до надхитряне на системи за сигурност, всеки стратегически ход има значение, докато се състезавате с часовника, за да извършите перфектното престъпление. Това заредено с адреналин преживяване се играе на интерактивни таблети и обещава голямо забавление!

the-heist

Разгадайте сложните пъзели в нашите стаи със загадки

Готови ли сте да подложите на изпитание уменията си за решаване на пъзели? Нашите ескейп стаи са изпълнени с разнообразна гама от предизвикателства – логически загадки и интерактивни високотехнологични пъзели, които ще ви държат под напрежение до края. С всяка следваща улика ще бъдете по-близо до победата и до разкриването на тайната!

Изберете най-подходящата стая за Вас и вашия отбор и резервирайте! За останалото ще се погрижим ние!

bg_BGBulgarian