Най-често задавани въпроси

Funky Monkeys

Какво е ескейп стая?

Ескейп стаята е завладяваща игра, в която участниците са заключени в тематична стая и трябва да решат поредица от пъзели, загадки и предизвикателства в рамките на определено време, за да "избягат" от стаята. Може да изберете някоя от стаите, които предлагаме тук.
Нашите ескейп стаи са подходящи за всеки на възраст 16+. Екипът си запазва правото да не проведе запазен час за игра, ако открие нарушение в това правило.
Възрастовото ограничение в стаите е 16+, за да гарантираме безопасността и удовлетворението на всички играчи. Нашите ескейп стаи са сложни и пълни с предизвикателни загадки и теми, които може да не са подходящи за по-малки деца. Децата под 16-годишна възраст могат да намерят някои елементи от играта за твърде трудни, което може да отнеме от цялостното им преживяване. Освен това, някои компоненти на играта могат да представляват риск за безопасността на по-младите участници. Ако искате да резервирате парти за вашето дете, може да се ориентирате към нашите интерактивни игри за партита, като препоръчваме "Ловци на Духове". Забавлението е гарантирано!
Отборните игри съчетават в себе си интерактивни елементи от ескейп стаите, но съчетани с актьорска игра и потапяща атмосфера. Те са подходящи за всякакви поводи като тиймбилдинг, рожден ден, ергенско и моминско парти и т.н. и могат да се играят от по-голям брой души. Подходящи са както за деца 10+ , така и за възрастни. Можете да разгледате каталога от игри и теми които предлагаме тук.
Да. Помещението разполага с отделна зала, в която може да се почерпите за Вашия празник. Единственото условие е да не се консумира храна по време на игра, за да не се прекъсва нейното спокойно протичане. Можете да внесете каквато храна искате, стига да предоставите нужните сертификати. Ако желаете ние да се погрижим за това, можете да пишете или звъннете на +359 879 110 025 и служител ще ви предостави списък с кетъринг опции.
Да. От Вас се иска единствено да пуснете запитване, а ние ще се погрижим за храната, напитките, забавлението и украсата!
Категорично не. Нашите стаи не са франчайз, а са изработени специално за нас с уникални загадки и декор от партньорите ни от Румъния The Codex.
Ескейп стаите ни са с продължителност от 75 минути, а отборните игри са по-дълги. Ловци на духове е от 90 до 120 минути. Сълзи и скръб е от 120 до 150 минути, а Обирът е около 90 минути.
Да. Нито едно от нашите преживявания няма много дълги и тесни пространства. Ако все пак възникне проблем, можете да напуснете по всяко едно време без да развалите играта на останалите от Вашия отбор.
Твърдо не! Ескейп стаите нямат актьори и стресираща музика, притежават само мистериозна атмосфера. В отборните игри участват актьори, но те са там с единствената цел да Ви забавляват, а не да Ви плашат!
В ескейп стаите могат да играят от двама до шестима души. Понеже знаем, че много от Вас са с големи компании се погрижихме в отборните интерактивни игри да могат да играят до 30 души.
Да, но само за ескейп стаите. Ваучерите са с фиксирана цена според това за колко души купувате. Не предлагаме ваучери за отборните игри, защото цената варира според игри, допълнителна почерпка, брой гости и т.н.
За съжаление някои от помещенията не са подходящи за хора с трудна подвижност. За тях препоръчваме играта "Обирът", която е с ниско ниво на активност. Бременните жени не би трябвало да имат проблем с нито едно наше преживяване, защото те не включват много високо ниво на активност и стресиращи моменти?
Нашите игри са високотехнологични изработени с много внимание към детайла. Ако повредите нещо по време на игра, ще се наложи да заплатите за него.
Моля имайте предвид, че игрите работят по строго определен график и спазването му е от голямо значение за лекото протичане. В случай на закъснение над 15 минути и неявяване резервацията Ви ще бъде отменена. Разбира се, компромис може да бъде направен в случай, че часа за игра след Вашия не е зает.
Резервация за ескейп стая в същия ден е възможна само по телефон. Моля, звънете на +359 879 110 025. За съжаление, резервация за отборните игри в същия ден не е възможна, защото отнема повече време за организация.