Въпроси и отговори

Какво е ескейп стая?

Щом задавате този въпрос това означава, че никога не сте се докосвали до магията на играта в ескейп стая. Това е помещение, което е създадено само и единствено с цел забавление и игра, подгодяща за деца и възрастни. Но без да Ви разкриваме подробности Ви съветваме да не се колебаете и да запазите час за своята игра - след това сами ще получите отговора на въпроса по-горе!
Възрастта, която трябва да сте достигнали, за да играете е 18+.
За съжаление смело можем да потвърдим, че загадките и визуалните ефекти не впечатляват децата. Намерат ги за прекалено логически и труднодостъпни дори и с помощта на възрастен. За нас удовлетвореността на всеки един играч е на първо място, затова оставяме мисията на възрастните.
Ескейп стая БУНТ НЕ Е ФРАНЧАЙЗ и шанса да сте я играли в друга държава или град е никакъв. Цялата стая е поръчково изготвена и построена като загадките са измислени и интегрирани специално за тази игра и помещение. Всички предмети и обекти в ескейп стаята са ръчно изработени и свързани логически в цялостната история.
Времето за игра, с което разполагате е 75мин. и през цялото време ще бъдете наблюдавани и слушани от наш служител. В случай, че не успявате да разрешите някоя от загадките, то ние ще се включим с подсказка.
Знаем, че този въпрос е доста важен за доста от Вас. Бихме желали да Ви информираме, че в нашата стая няма дори и да си помислите за страха от тесни пространства. Дори и да възникне това чувство, то Вие бихте могли да напуснете играта по всяко време, а останалите от отбора да продължат. Моля, имайте предвид, че преждевременно напускане на играта от играч не подлежи на компенсация.
Твърдо не! Стаята не разполага с актьори, стресиращи предмети и смущаващи загадки. Единствената цел е да Ви накара да се отпуснете и забравите за външния свят.
За съжаление не можете да играете сам, тъй като някои от загадките изискват отборна игра. Минимумът играчи е 2ма, а максимумът - 6. Също така за повече от 6 също не е подходящо, имайки предвид големината на помещението и Вашия комфорт за игра.
За съжаление някои от нашите загадки са труднодостъпни за хора с трудна подвижност. За разлика на това бременните жени няма да имат проблем с всеки пъзел и биха могли пълноценно да играят в безопасност.
Със сигурност не сила! Всичко в стаята е изработено по начин, по който всеки би могъл да разреши загадките без да упражнява сила или натиск върху предмети или врати. Заредете се с позитивна енергия, настроени за отборна игра и всичко може да разрешите с просто око.
Всичко в стаята е изработено с труд и съответно високи финансови разходи. Естествено е, че е и изработено по начин, по който да не бъде възможно да се повреди чрез лек физически натиск. В случай на възникнала повреда от Ваша страна ще ви предоставим подробен списък с цената на всяко устройство/детайл, което трябва да заплатите.
Моля имайте предвид, че стаята работи по строго определен график и спазването му е от голямо значение. В случай на закъснение над 15мин и неявяване резервацията Ви ще бъде отменена. Разбира се, компромис може да бъде направен в случай, че часа за игра след Вашия не е зает.
За да направите резервация в същия ден моля позвънете на нашия тел. +359879110025