Warning: include(): Failed opening '/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/../../src/integrations/watchers/indexable-attachment-watcher.php' for inclusion (include_path='/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/kirki/:/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/kirki/core:.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/kirki/kirki-composer/composer/ClassLoader.php on line 582
Ескейп стая София, България - Фънки Мънкис (Funky Monkeys)
semper-logo-final-01

Ще успееш ли да разкриеш загадката?

Високотехнологична ескейп стая, която ще ви пренесе из дълго пазени тайни. Имате само 75 минути да ги разкриете.

Бунта на Северната ос

 

Играчите са част от Бунта на Северната ос (бивша европейска/азиатска територия). Тяхната фракция току-що е получила информация за тайно скривалище на Semper Servus. Това е техният шанс да проникнат в щаба на Semper Servus и да разберете самоличността на лидерите.

Това е единственият начин да спрем злото и вредното влияние на обществото върху света и да възстановим мира.

Но това е опасна и потенциално фатална мисия…

Ескейп стая София България
Ескейп стая София
Ескейп стая
escape room sofia bulgaria
най-добрата стая за бягство
f cu masca

Нашите стаи

“Обирът”:

10-30
90
бул. „Цариградско шосе“ 135Д, 7-ми 11-ти километър, 1784 гр. София

Впуснете се във вълнуващо отборно приключение с нашето предизвикателство ”Обирът”! Съберете екипа си от ръководители и стратези, за да планирате и изпълните щателно обира. От разбиване на сейфове до надхитряне на системи за сигурност, всеки стратегически ход има значение, докато се състезавате с часовника, за да извършите перфектното престъпление. Това заредено с адреналин преживяване се играе на интерактивни таблети и обещава голямо забавление!

the-heist