Ескейп стая България

Мечтаете ли за приключение в ескейп стая в България, но не знаете къде да намерите място с най-забавния сценарий за игра?

Препоръчваме ви Funky Monkeys в София, където можете да изживеете незабравими моменти с приятелите си. Нашата ескейп стая в България предлага пространство, което, като ново и най-технологично от своя вид, привлича любители на загадките, предизвикателствата и преодоляването на нови препятствия.

Така че, ако притежавате ума на детектив и в същото време желаете да се изправите срещу злото, опитайте се в играта ни “Бунт”. Кой би се възползвал от забавление в такова място като ескейп стая България? Туристи и местни жители вече от дълго време се забавляват тук.

Не е изненадващо – ескейп стаята ни в България предлага нестандартен сценарий, интелектуално стимулиращи загадки и забавна атмосфера. Играта е подходяща за лица на възраст поне 16 години. Действието се развива в далечното бъдеще, след като няколко световни войни са разрушили света.

Играчите трябва да открият самоличността на лидерите на Semper Servus, които са владели света и са насърчили беззаконието. Нашата ескейп стая в България е с висока препоръка от TripAdvisor.

Funky Monkeys