Warning: include_once(): Failed opening '/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/forminator/library/helpers/helper-fields.php' for inclusion (include_path='/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/kirki/:/home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/kirki/core:.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/funky1je/public_html/wp-content/plugins/forminator/library/class-core.php on line 284
Битката на умовете | Вълнуващ 60-минутен куиз 🙈 | Funky Monkeys
Битката на умовете

Битката на умовете – За първи път в България!

Тествайте остроумието и креативността си

Нашата викторина игра е истински тест за вашето логическо мислене и състезателен дух. Надпреварвайте се с приятелите си в забавна среда без стрес, която ще ви пренесе в студиото на такова предаване. За разлика от телевизионните куиз игри, няма излагане пред голяма публика или притеснение, че отговорите Ви ще станат за смях – въпреки че приятелите ви може да не Ви позволят да забравите изцепките си!

Основни характеристики

Нашият интересен куиз предлага 60-минутна надпревара, проведена в специално проектирано студио с отделни банки за всеки участник. Всяка банка е оборудвана с:
Тези функции създават прекрасна атмосфера за ангажираща и забавна игра. Играта се води от актьор, който влиза в ролята на телевизионен водещ и е достъпна както на български, така и на английски език.
Ценова листа:

2 участници – 120 лв. (60 лв./човек)
3 участници – 165 лв. (55 лв./човек)
4 участници – 200 лв. (50 лв./човек)
5 участници – 225 лв. (45 лв./човек)
6 участници – 240 лв. (40 лв./човек)

Правила на играта
Съберете приятелите, семейството или колегите си и се изпитайте знанията си за 60 на минути голямо забавление и безкраен смях. Можете да играете индивидуално, по двойки или дори по тройки на една позиция – изборът е ваш!

Безопасността и забавлението на всички по време на игра е приоритет за Нас, по тази причина лица под 16 години не се допускат в стаята дори с придружител! С резервация Вие потвърждавате, че всички членове на екипа са на възраст над 16 години. Ние стриктно следим за нарушаването на тази политика и запазваме правото си член на екипа да не проведе играта ако открие нарушения!

Почерпки и времетраене
Ако желаете към празничния Ви ден да има и почерпка тя може да се проведе само преди или след играта. Играта не може да бъде прекъсвана, за да се сервира храна. Храна и напитки не са разрешени в пространството за игра. Продължителността на храненето е фиксирана и не може да бъде превишавана, за да се гарантира спазването на дневните интервали.. При желание от Ваша страна предлагаме и кетъринг при запитване!
Резервирайте вашата викторина игра сега
Не се колебайте – резервирайте играта си днес и изживейте вълнението на истинско телевизионно куиз шоу. Перфектната възможност за тиймбилдинг събития, рождени дни и специални поводи!